Contact

Wij hopen dat de informatie die wij op deze website hebben verzameld u van dienst is geweest bij het zoeken naar de juiste manier van goud en zilver beleggingen. Ook hopen wij dat u de weg hebt gevonden naar een van de webshops die wij op deze pagina hebben besproken. De informatie die wij voor u hebben verzameld is deels afkomstig uit vrij op het internet toegankelijke informatie bronnen of is ons door derden aangeleverd. Hierdoor hebben wij een beperkte invloed op de juistheid en inhoud van deze informatie. Het kan zijn dat u na het lezen ven deze informatie goud zilver vragen aan ons wilt stellen. Wij verzoeken u hiervoor en voor het geven van feedback gebruik te maken van het contact formulier op deze website. Dit is ook de beste manier om alle overige goud en zilver vragen aan ons te stellen. Daarnaast kunt u op alle zilver en goud vragen ook terecht op de website van de hier genoemde webshops.

Wij streven er naar om alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden. Mochten wij daar om de een of andere reden niet in slagen dan zullen wij daar binnen één werkdag contact met u over opnemen.

Alle informatie op deze website is volledig informatief bedoeld. Er kunnen dan ook op geen enkele wijze wat voor rechten dan ook aan ontleend worden.
[contact-form-7 id=”55″ title=”Contact form 1″]