De Goud Molen

Zodra u het besluit neemt om goud aan te schaffen zult u natuurlijk moeten bepalen waar u dat gaat doen. Er staan vele mogelijkheden tot uw beschikking en u kunt hiervoor bij een lokale handelaar terecht of op het internet. Deze laatste optie heeft zoals u weet veel voordelen en daarvan kunt u bij De Goud Molen ook profiteren.

Zoals vrijwel alle online handelaren in goud en zilver kunt u ook bij deze webwinkel voor het aanschaffen van diverse gouden producten terecht. Dit doet de naam Goud Molen al vermoeden en daarbij staat de molen natuurlijk symbool voor het feit dat deze webshop voornamelijk de Nederlandse markt bediend. Toch kunnen ook klanten uit België terecht bij de Goud Molen en zij kunnen daarbij gebruik maken van dezelfde aangeboden diensten met uitzondering van het betalen door middel van iDeal. Zoals u weet is dit online betalingssysteem alleen voorbehouden aan houders van een bankrekening bij een Nederlandse bank die toegang tot het online bankieren hebben. De webwinkel de Goud Molen biedt u deze manier van betalen aan omdat dit nu eenmaal de veiligste manier van online betalen is. Omdat er bij het gebruik van iDeal geen persoonlijke of financiële gegevens verzonden worden over het internet is uw betaling volledig veilig en geheel anoniem.

U zult de betaling moeten doen nadat u de door u gewenste producten in uw winkelwagen hebt geplaatst en uw persoonlijke gegevens plus het aflever adres in hebt gevuld. U wordt aangeraden door de Goud Molen om iDeal te gebruiken omdat het nu eenmaal de veiligste manier van online betalen is. Bij zeer grote bestellingen is er ook de mogelijkheid om het geld over te maken maar daarvoor zal een vergoeding in rekening gebracht worden. Ook als u besluit om voor het goud kopen de Goud Molen bij het distributie centrum persoonlijk te bezoeken en daar te betalen met de PIN zult u beperkingen tegen komen omdat het maximaal te betalen bedrag met de PIN vastgesteld is op twee duizend vijfhonderd euro. Wat ons betreft is het gebruik van de iDeal de beste optie omdat u daarbij helemaal geen gebruik maakt van welke kaart of pas dan ook. Ook al is de Goud Molen betrouwbaar, uw persoonlijke en financiële gegevens zijn voor de ontvanger inzichtelijk en dat is bij het gebruik van iDeal niet zo.

De Goud Molen heeft een kantoor dat gevestigd is in Amsterdam, op dit kantoor worden de meeste administratieve taken uitgevoerd. Op dit kantoor zult u geen enkele gram goud vinden, dit is natuurlijk gedaan vanwege de veiligheid van het personeel. Ook maakt het voor u bij het beleggen in goud helemaal uit waar het goud vandaan komt. Bij het bestellen van goud bij Goud Molen zal de verzending plaats vinden vanuit het zwaar beveiligde distributie centrum op Schiphol. Omdat dit distributie centrum in het gebied van de Marechaussee ligt en er een extra bewakingsdienst aanwezig is, zal het goud hier veilig liggen. Dit is ook de plek waar u, als u dat wenst, uw bestelling af kunt halen, hiervoor zult u dan wel een afspraak moeten maken, als u voor het goud kopen de Goud Molen niet persoonlijk wenst te bezoeken omdat u dan zelf met uw goud over straat moet, dan kunt u natuurlijk zoals de meeste mensen uw goud laten bezorgen. Hiervoor worden door de webwinkel de Goud Molen twee opties aangeboden waar natuurlijk wel kosten aan verbonden zitten.

U kunt uw bestelling door UPS laten bezorgen bij u thuis of bij u op het kantoor, of op iedere andere plaats die u op geeft. Uw verzending wordt dan door de Goud Molen volledig verzekerd verzonden en u loopt dan geen enkel risico tot het moment dat u voor ontvangst hebt getekend. Ook zal het pakketje discreet verpakt zijn zonder dat het adres van de webwinkel er op vermeld zal zijn. Om zeker te weten dat niemand door heeft dat u voor het goud kopen de Goud Molen hebt bezocht, zal alles netjes en stevig verpakt zijn zodat er niet kan rammelen. U kunt desgewenst aangeven op welke dag u de bestelling geleverd wilt krijgen zodat uw verzending niet retour hoeft te gaan. Ook zal er duidelijk op vermeld worden dat het aan u persoonlijk moet worden afgeleverd en niet aan de buren moet worden gegeven. Omdat de Goud Molen betrouwbaar wil werken en dit door sommige klanten gevraagd wordt, is het ook mogelijk om uw bestelling per koerier te laten bezorgen. Natuurlijk zitten hier meer kosten aan verbonden maar u hebt er dan geen omkijken naar. De koerier van de Goud Molen zal uw bestelling netjes af leveren en pas weggaan als u zeker weet dat uw bestelling klopt.