De Zilver Molen

Het kopen van edelmetaal om daarmee te beleggen zal u ook de mogelijkheid bieden om zilver aan te schaffen. Uiteraard is het daarbij belangrijk dat u weet waar u dat het beste kunt doen en u kunt uw zilver aanschaffen bij een plaatselijke handelaar of u kunt het bij een webwinkel doen. Een bezoek aan de Zilver Molen is daarbij zeker een aanrader omdat u dan kunt profiteren van de vele voordelen die het internet u kan bieden.

Voor het goud en zilver kopen het internet gebruiken is een optie die door steeds meer mensen gebruik wordt. Een webshop voor edelmetalen online opzoeken biedt u immers de kans om te profiteren van alle voordelen die het internet u te bieden heeft. Voor het zilver kopen de Zilver Molen bezoeken is daar zeker geen uitzondering op omdat dit een echte webshop is. U kunt dus alles vanachter uw eigen computer regelen en veilig online betalen door middel van iDeal. Vervolgens hoeft u alleen nog maar af te wachten tot de Zilver Molen uw bestelling netjes thuis af komt leveren. U mag er van uit gaan dat uw persoonlijke en eventuele financiële gegevens veilig zijn omdat de Zilver Molen betrouwbaar met de klanten en hun gegevens om wil gaan. Dit is natuurlijk zeer belangrijk voor u als klant, maar ook voor een webwinkel als deze omdat men naders weinig klanten over zal houden. Vandaar dat men het ook aan durft om u te beloven dat u een Zilver Molen behandeling zelden slechts één maal wilt hebben.

U zult in de webwinkel een ruim assortiment aan producten vinden waarmee u kunt beleggen in zilver. Hierbij zal het gaan om zilver baren en zilver munten waardoor het voor zowel particulieren alsook voor professionele beleggers mogelijk is om BTW vrij zilver te kopen. Voor het zilver kopen de Zilver Molen bezoeken zal dan ook betekenen dat men aan iedereen de getoonde producten kan leveren zonder daarbij onderscheid maken tussen de particuliere belegger of een professionele belegger. Voor u is het wel belangrijk om na te denken of u zilveren munten of zilver baren aan wilt schaffen want alleen als u dit uit naam van een bedrijf doet kunt u de aan de Zilver Molen verschuldigde BTW over de zilver baren terug vorderen. Zodra u uw keuze uit het assortiment hebt gemaakt, kunt u deze producten in de winkelwagen plaatsen. Zodra u de bestelling af gaat ronden zult u het Zilver Molen online formulier in moeten vullen. Daarbij zult u moeten vermelden wat de factuur gegevens zijn, of en zo ja waar uw bestelling afgeleverd moet worden en u moet de betaling regelen. Voor het betalen zult u een aantal opties vinden waarbij u de Zilver Molen betrouwbaar kunt betalen door middel van iDeal, het verschuldigde bedrag over maken of bij het afhalen met de PIN betalen. Ook zult u aan moeten geven waar en zo ja hoe de bestelling afgeleverd moet worden of dat u uw bestelling bij de Zilver Molen op wilt komen halen.

Het bezorgen zal standaard door UPS gedaan worden waarbij uw bestelling discreet is verpakt. Dit betekend dat de naam van de Zilver Molen niet aan de buitenkant is vermeld waardoor niemand weet wat u besteld hebt. Ook zal er duidelijk aangegeven zijn dat het pakket niet bij de buren afgeleverd moet worden als u onverhoopt niet thuis zou zijn. U hebt ook de mogelijkheid om aan te geven wanneer u het pakketje wilt ontvangen zodat u daar rekening mee kunt houden. Het pakketje wordt pas uw verantwoordelijkheid als u het zelf in ontvangst neemt en tot die tijd is alles verzekerd. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling zelf af te halen bij het Zilver Molen distributie centrum op Schiphol. Hiervoor dient u echter wel een afspraak te maken en bij een bezoek legitimatie mee te nemen omdat dit distributie centrum zich in het Marechaussee gebied bevindt. Voor het zilver kopen de Zilver Molen in het distributie centrum bezoeken betekend dat u zich aan de mensen van het bewakingsbedrijf moet legitimeren. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van de mogelijkheid om de Zilver Molen betrouwbaar uw bestelling af te laten leveren door een koerier. Hier zitten wel meer kosten aan verbonden maar dan zal de bestelling bij aflevering door u gecontroleerd kunnen worden. Alle mogelijkheden en onmogelijkheden zijn duidelijk omschreven op de website van de Zilver Molen. Voor vragen die onbeantwoord zijn gebleven nadat u deze informatie tot u genomen hebt, kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice.